Nissan Qashqai, mașina care merge pas în pas cu noile tendințe auto

Intenționați să vă schimbați mașina, iar un Nissan Qashqai ar fi pe placul dumneavoastră? Credeți că poate răspunde cu succes nevoilor pe care le aveți? Atunci trebuie să vedeți flota de mașini din această gamă de la Auto Cobălcescu. Avem pe stoc zeci de modele de Nissan Qashqai și puteți alege pe cel preferat, în funcție de anul fabricației, de motorizare, de numărul de kilometri și alte considerente pe care le considerați importante în vederea achiziționării unui autoturism cât mai fiabil și mai potrivit nevoilor dumneavoastră. Nu numai că aveți de unde alege atunci când vine vorba de modele, ci și de prețuri, pentru că la Auto Cobălcescu am diversificat atât mărcile auto, cât și prețurile lor.

Există mai multe versiuni noi ale mașinilor Nissan Qashqai care s-au vândut foarte bine pe piață. Cu o mașină de familie, aveți mereu nevoie de spațiu de depozitare. Aveți nevoie de suporturi pentru pahare în față și în spate, plus coșuri de depozitare, pentru a menține totul ordonat și pentru a împiedica zgomotul în timpul călătoriilor. Prin urmare, putem spune că avem de-a face cu o mașină care are multe de oferit și de arătat viitorului proprietar. Dincolo de designul exterior extrem de plăcut ochilui, Nissan Qashqai este o mașină care poate răspunde nevoilor clienților de toate categoriile, atât cei pretențioși, cât și cei care preferă simplitatea. Deci, depinde doar de dumneavoastră ce anume vă doriți să achiziționați.

De ce merită să luați în considerare marca Nissan Qashqai dacă intenționați să vă luați o mașină nouă?

Dacă sunteți în punctul în care doriți neapărat să vă schimbați actuala mașină cu una cât mai nouă, confortabilă și spațioasă, cu sigurană Nissan Qashqai se califică pe lista dumneavoastră de opțiuni auto. Așadar, aceasta este unul din SUV-urile care ar putea să vă satisfacă dorințele atunci când vine vorba de o mașină cât mai mare.

În funcție de bugetul pe care vi l-ați stabilit, există mai multe modele de Nissan Qashqai din care puteți alege, însă pe măsură ce veți alege un autoturism cât mai nou, și dotările sale vor fi pe măsură, ceea ce înseamnă că un an de fabricație mai recent vă prezintă o serie de funcționalități pe care nu le-ați întâlnit la modelele anterioare.

Noi generații, noi beneficii

Așa cum vă spuneam anterior, modelele noi de mașini ne surprind mereu, mai ales atunci când vine vorba despre un brand auto precum este Nissan. În momentul acesta, puteți alege un Nissan Qashqai nou, al cărui preț pornește de la 27.000 de euro, însă merită fiecare investiție, iar de acest lucru vă veți da seama încă de la prima vizualizare.

Lumini LED inteligente, finisaje fine, jante masive din aliaj de 20 de inch, acestea sunt doar câteva piste pe care vi le oferim, iar dacă doriți o prezentare reală, vă așteptăm în showroom-ul Auto Cobălcescu.

Comments

Popular posts from this blog

Nu sunt scumpe aceste anvelope

Cum să scapi de gândacii de bucătărie cu ajutorul dezinsecției? 

Microfoane spion GSM: tehnologie avansată pentru supraveghere discretă