Ai grija de ochii tai cu ochelarii de soare adecvati


Ochelarii de soare se dovedesc a fi o adevarata necesitate intr-o multime de conditii si este important sa fie alese doar cele mai calitative modele, eventual cu ajutorul unui specialist. Exista cateva cerinte simple de care se poate tine cont, iar pentru a nu avea probleme cu privire la calitatea acestora, oricine poate apela la DoctorMit, gama fiind suficient de variata aici.

Eficienta
Este esential ca ochelarii de soare sa protejeze ochii impotriva razelor puternice ale soarelui, iar un prim semn in acest sens este reprezentat de existenta insemnului CE, care atesta respectarea standardelor impuse de Uniunea Europeana. Exista mai multe tipuri de lentile, insa sunt recomandate cele care blocheaza pana la 100% razele ultraviolete A si B, insa pe langa partea functionala, este esentiala si cea estetica, iar aici totul tine de preferintele fiecaruia.

Mai multe optiuni
Totusi, trebuie avut in vedere faptul ca sunt considerate mai eficiente lentilele de plastic decat cele de sticla intrucat rezista mai bine in timp si, bineinteles, sunt mai dificil de deteriorat. De asemenea, este esential sa se tina cont de pretul corect, iar cel mai mic, de regula, aduce si o calitate inferioara, insa cele mai ridicate nu inseamna neaparat o protectie mai buna, ci pur si simplu un aspect mai atragator. Conform statisticilor, cele mai grozave lentile sunt cele maro, iar cele mai inchise nu inseamna o protectie suplimentara, insa este important sa se tina cont si de caracteristicile aduse de fiecare culoare.

Diferite culori
Cu alte cuvinte, lentilele maro sunt ideale, de obicei, in cazul celor care sufera de miopie, cele verzi sunt ideale pentru cei care sufera de hipermetropie, cele gri sunt ideale in toate cazurile, fiind foarte versatile, in timp ce cele portocalii trebuie sa fie evitate intrucat nu sunt deloc eficiente, iar nenumarate optiuni sunt disponibile aici la DoctorMit.

Comments

Popular posts from this blog

Nu sunt scumpe aceste anvelope

Cum să scapi de gândacii de bucătărie cu ajutorul dezinsecției? 

Microfoane spion GSM: tehnologie avansată pentru supraveghere discretă