Colantarea auto este o buna metoda de cosmetizare

Fiecare sofer isi doreste ca propriul autoturism sa fie pastrat in cele mai bune conditii, motiv pentru care tot mai multi apeleaza la serviciu de cosmetizare masini. Pe aceasta cale nu doar ca se pastreaza aspectul proaspat, insa si se prelungeste durata de viata, iar in cazul in care se doreste mai tarziu vanzarea masinii, aceasta isi va mentine pretul cat mai ridicat. De regula, cosmetizarea include un polish si detailing, acesta din urma facand referire la interior, iar polish-ul la exterior.

Polish

Asadar, in cazul polish-ului totul incepe prin decontaminare, procedura in cadrul careia se folosesc substante speciale precum argila pentru indepartarea impuritatilor, insa fara a afecta lacul sau vopseaua, urmand ca mai apoi sa fie lustruita intreaga masina pentru eliminarea zgaraieturilor si imperfectiunilor. Dupa polish trebuie sa se aplice un strat protector final din ceara, prin care se creeaza un invelis ce isi pastreaza aspectul pentru mai mult timp.

Detailing

Prin detailing se curata tapiteria, alaturi de elementele din interior, atentia fiind maxima, pentru ca nici un detaliu sa nu ramana neatins. In cadrul acestei etape se folosesc doar materiale de cea mai buna calitate, precum argila pentru decontaminare, substante pentru tapiterie, fie ca este textila sau din piele, parfum interior si nu numai.

Cele mai bune servicii

Clientii care isi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditi atunci cand aleg cosmetizare masini trebuie sa se orienteze catre Colantari Design intrucat acestia dispun nu numai de spatii bine pregatite, ci si angajatii sunt foarte experimentati si au capacitatea de a curata cu atentie fiecare spatiu.

Tarifele variaza de la o masina la alta, in functie de dimensiunile acesteia, insa sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar o astfel de procedura ar trebui efectuata anual pentru ca soferii sa se bucure de propriile autoturisme in cele mai bune conditii.

Comments

Popular posts from this blog

Nu sunt scumpe aceste anvelope

Cum să scapi de gândacii de bucătărie cu ajutorul dezinsecției? 

Microfoane spion GSM: tehnologie avansată pentru supraveghere discretă