O mica istorie a orasului Boston

Infiintat de catre puritani in secolul al 17-lea, Boston este definit de istoria sa de 400 de ani si reprezinta spiritul independentei americane. Unul dintre cele mai importante orase ale Statelor Unite, acesta a pregatit nenumarate activitati si atractii pentru cei care aleg bilete avion Boston si reprezinta o destinatie de vis.

Parcul Boston Common



Acesta reprezinta cel mai vechi parc public din Statele Unite ale Americii, fiind infiintat in 1634, cand era folosit ca un loc in care unde vacile sa se hraneasca, insa intre timp a devenit martor la unele dintre cele mai importante evenimente istorice. Britanicii s-au folosit de acest spatiu pentru a campa la inceputul Razboiului Revolutionar si au fost ridicate mai multe monumente care sa ateste acest lucru. Zona este inconjurata de copaci, iar in mijloc se afla un lac, care, impreuna, formeaza o adevarata oaza de liniste in inima orasului.

Stadionul Fenway Park


Oricine a auzit de baseball, cu siguranta, stie si de faimoasa echipa Boston Red Sox care si-a inceput activitatea in cadrul stadionului Fenway Park in 1912. Acesta reprezinta unul dintre cele mai vechi stadioane americane care inca este folosit, iar aici sunt organizate si nenumarate evenimente, pe langa cele de natura sportiva, fiind o adevarata atractie nu numai in randul localnicilor, ci si al turistilor.

Aquarium New England




Iubitorii de animale nu au cum sa rateze Aquariumul New England, care se regaseste la mica distanta de parcul Rose Kennedy, fiind gazduite o multime de specii marine de la foci jucause, la pinguini sau pesti exotici. Deschis in 1969, acesta reprezinta una dintre cele mai mari atractii din Boston si, fara indoiala, nu trebuie ratat de catre cei care aleg bilete avion Boston si ajung in statul Massachusetts, pentru ca vor fi rasplatiti cu reprezentatii unice ale animalelor din cadrul aquariumului.

Comments

Popular posts from this blog

Nu sunt scumpe aceste anvelope

Cum să scapi de gândacii de bucătărie cu ajutorul dezinsecției? 

Microfoane spion GSM: tehnologie avansată pentru supraveghere discretă