Utilitatea unui smartwatch in 2017



Orice persoana pasionata de tehnologie trebuie sa aiba in colectie un smartwatch iuni.ro cu care sa aiba parte de nenumarate functii care sa ii faca viata mai usoara. Gama este suficient de variata, pentru a indeplini preferintele si nevoile oricui, in timp ce preturile sunt prietenoase cu toate buzunarele. 

Mai mult confort pentru oricine

Ceasurile inteligente se conecteaza la telefon prin intermediul bluetooth-ului, astfel ca la incheietura mainii veti avea parte de propriul mini telefon, de unde pot fi accesate nenumarate functii. Astfel, este mult mai usor sa se initieze un apel sau sa se raspunda printr-o simpla apasare de buton, in timp ce telefonul se afla in buzunar, iar acest lucru este ideal, in special, pentru soferi. In plus, este mult mai simplu sa fie verificate intr-un mod discret toate mesajele si notificarile venite de pe Facebook, Instagram, Twitter sau alte retele de socializare. 

Diferite functii utile

Un smartwatch iuni.ro poate avea incorporata si propria camera foto, fie se permite controlarea pe cea a telefonului, motiv pentru care va fi usor sa se captureze cele mai grozave imagini. Chiar daca ecranul este de dimensiuni modeste, de circa 1.5 inchi, acestea sunt tactile si usor de folosit, iar agenda din telefon si jurnalul de apeluri poate fi transferat catre telefon. Totusi, nu lipsesc o multime de functii de la calendar, galerie, muzica, microfon si speaker, diferite setari si interfete, cronometru, termometru, dar si unele ideale pentru cei pasionati de sport, precum pedometru, vitezometru sau afisarea numarului de batai pe minut.

Monitorizarea somnului este o alta functie utila pentru orice persoana intrucat permite imbunatatirea odihnei, in timp ce antifurtul presupune ca atunci cand exista o distanta mai mare de cativa metri intre ceas si telefon sa fie emisa o avertizare sonora, motiv pentru care furtul este mult mai putin probabil.

Comments

Popular posts from this blog

Nu sunt scumpe aceste anvelope

Cum să scapi de gândacii de bucătărie cu ajutorul dezinsecției? 

Microfoane spion GSM: tehnologie avansată pentru supraveghere discretă