Friday, March 10, 2017

Pe cine sunam cand trebuie sa montam un aragazIn ziua de azi avem parte de numeroase posibilitati cand vine vorba de amenajarea locuintei, iar una dintre cele mai importante incaperi este bucataria, ce poate fi adaptata in nenumarate moduri. De asemenea, se poate profita si de cele mai noi dispozitive si electrocasnice, menite sa ne faca viata mai usoara, precum un aragaz, adica un aparat clasic, care astazi, de multe ori este inlocuit de plitele electrice, insa care nu promit aceleasi rezultate, ideale pentru cei care iubesc sa gateasca.

In schimb, inlocuirea acestui dispozitiv nu este o sarcina atat de usoara, motiv pentru care ar trebui sa se apeleze la profesionisti in montajul aragazului, pe aceasta cale fiind evitate numeroase riscuri. Operatiunea nu este una foarte complicata, insa tinand cont ca implica folosirea gazului, este una in care cea mai mica greseala poate provoca o adevarata tragedie. Instalatorii trebuie sa fie autorizati, pentru a dispune de cunostintele, dar si de echipamentele si instrumentele adecvate in acest sens, iar totul ar trebui sa inceapa prin racordarea aragazului la sursa de gaz, prin instalarea unui racord flexibil, dar si a doi robineti de gaz.Regulatorul de gaze

Cu toate acestea, cei care opteaza pentru cele mai noi aragaze, ce dispun de diferite sisteme de siguranta, precum oprirea automata a alimentarii, vor trebui sa monteze suplimentar si un regulator de gaz. Aceasta piesa din urma este importanta intrucat va regulariza gazul furnizat, motiv pentru care atunci cand exista diferente de presiune in furnizarea sa, regulatorul il va aduce la o valoare stabila, pentru a fi evitate diferite riscuri. 

Exista mai multe avantaje aduse de regulator, incepand de la functionarea in cele mai bune conditii a aragazului, se reduce consumul, motiv pentru care orice locuitor se bucura de mai multe economii, creste semnificativ durata de viata a aragazului, iar acesta va reprezenta si un mediu foarte sigur.

No comments:

Post a Comment