Chiar si in 2016 se poarta obloanele la ferestre

Foarte populare in alte tari, obloanele din aluminiu pentru ferestre par sa castige tot mai mult teren si in tara noastra, acolo unde sunt preferate de catre cei care detin case, astfel incat sa se bucure de cateva avantaje importante. In primul rand, costurile nu mai sunt la fel de ridicate ca in anii trecuti, astazi fiind ceva mai accesibile, iar manopera nu este una complicata, intreaga procedura fiind pusa in practica in doar cateva ore. In schimb, pana a ajunge in acest punct, este nevoie de efectuarea unor masuratori foarte precise, astfel incat obloanele sa se potriveasca de minune in orice conditii, aducand un aspect mult mai modern, dar si mai intim oricarei locuinte.

Fabricate din materiale bune

Tinand cont ca sunt confectionate din aluminiu, acestea rezista foarte bine in timp, avand o durata de viata de minim 20 de ani, protejand foarte bine ferestrele impotriva frigului si precipitatiilor. Mai mult decat atat, chiar si musafirii nepoftiti sunt tinuti la distanta, deoarece acestia nu mai au la dispozitie nici un loc prin care sa poata patrunde in locuinta.


Confort, protectie, economie si intimitate


Lamelele speciale ale acestor obloane din aluminiu pentru ferestre au avantajul ca aduc o mai buna izolare atat fonica, cat si termica, ceea ce inseamna mai mult confort in orice locuinta. Asadar, zgometele deranjante nu vor mai fi resimtite la fel de tare, in timp ce cu ajutorul obloanelor este mai usor ca niciodata sa se mentina o temperatura optima, atat iarna, cat si vara, aducand economii de pana la 20%. Mai mult, acestea se dovedesc a fi o adevarata necesitate in cazul locuintelor aflate pe strazi aglomerate sau in apropierea altor cladiri mai mari, cazuri in care intimitatea ar reprezenta o problema, deoarece nu ar putea fi asigurata de catre niste simple perdele sau jaluzele. 

Comments

Popular posts from this blog

Nu sunt scumpe aceste anvelope

Cum să scapi de gândacii de bucătărie cu ajutorul dezinsecției? 

Microfoane spion GSM: tehnologie avansată pentru supraveghere discretă