Thursday, November 10, 2016

Lenjeriile din Bumbac se vand din ce in ce mai bine

Datorita faptului ca dormitoarele reprezinta unele dintre cele mai importante camere ale unei locuinte, acestea trebuie sa fie personalizate cu bun gust pana la cele mai mici detalii, astfel incat oricine sa se simta foarte bine in propria camera, insa aceasta sa fie si confortabila. Sunt mai multe aspecte ce pot fi puse la punct, insa unul dintre cele care adesea este omis este alegerea lenjeriei de pat potrivite, care trebuie adaptata astfel incat sa se potriveasca cu restul camerei.

Modele variate

Cu toate acestea, la Casa New Concept se gasesc o multime de astfel de produse, pentru toate gusturile, dar si la cele mai bune preturi, fiind foarte usor pentru oricine sa isi gaseasca ceva pe placul sau. La mare cautare sunt lenjeriile de pat din bumbac, datorita faptului ca materialul este unul foarte bun, fiind comod, dar si usor de intretinut. In plus, modelele sunt variate, de la cele mai simple, pana la cele cu desene mai complexe sau cu personaje din desene animate, ideale pentru dormitorul copiilor.

Economie de timp

Tinand cont ca totul poate fi comandat online, clientii pot parcurge in doar cateva minute o multime de modele, economisind timp pretios intrucat nu mai trebuie sa viziteze magazinele de specialitate. De asemenea, fiecare produs vine cu mai multe imagini, astfel incat sa fie mult mai usor sa se ia o decizie, in timp ce sunt disponibile mai multe marimi, pentru paturi de toate dimensiunile, de la cele de o persoana, pana la cele king size.

Avantajele Casa New Concept


Clientii care aleg lenjerii de pat din bumbac de la Casa New Concept se bucura de transport gratuit prin curier la comenzile de peste 399 lei, avand posibilitatea de a returna produsele in termen de 10 zile. Mai mult, la fiecare doua lenjerii cumparate se ofera si un cadou special.

No comments:

Post a Comment