Cea mai buna solutie pentru cazare ieftina in Iasi

Iasiul este unul dintre cele mai vizitate orase ale Moldovei ce atrage turisti din tara, dar si din strainatate, acestia fiind atrasi de frumusetea locurilor, dar si a obiectivelor pline de istorie si mister. In oras sunt disponibile suficiente hoteluri si pensiuni, unele chiar in inima sa, insa preturile nu sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca cei care cauta cazare ieftina in Iasi trebuie sa se reorienteze.
Unde ne cazam?
Cu siguranta ca oricine isi doreste sa se cazeze in Piata Unirii, in apropiere de bulevardul Stefan cel Mare la hotelul Traian, una dintre primele unitati de cazare din tara, insa cei mai multi dispun de un buget limitat. In schimb, datorita e-stabil.ro ai posibilitatea de a te caza in zonele centrale la cele mai bune preturi prin intermediul regimului hotelier. Daca ai alte preferinte, poti gasi un apartament sau o casa de inchiriat in Copou, pentru a fi mai aproape de spatiile verzi, la Ciric pentru a te aventura prin paduri sau in Bucium pentru a te bucura de vederi impresionante asupra orasului.
Avantajele regimului hotelier
Pe langa faptul ca preturile sunt cu circa 50% mai mici decat la unitatile de cazare traditionale, oaspetii care cauta cazare ieftina in Iasi mai pot face economii datorita faptului ca beneficiaza de bucatarie proprie in care pot gati fiecare masa, fara a mai merge la restaurante. Mai mult decat atat, vacantele pot fi mai confortabile prin transportarea unui bagaj mai mic, deoarece hainele pot fi spalate la masina.

Daca aveti animale de companie, nu mai sunteti nevoiti sa le lasati acasa, deoarece majoritatea apartamentelor le accepta. Se gasesc locuri de cazare pentru toate gusturile, echivalentul a doua, trei, patru sau cinci stele, in orice zona a orasului, iar printre facilitati se numara televizor led, internet wireless, aer conditionat si loc de parcare asigurat si gratuit.

Comments

Popular posts from this blog

Nu sunt scumpe aceste anvelope

Cum să scapi de gândacii de bucătărie cu ajutorul dezinsecției? 

Microfoane spion GSM: tehnologie avansată pentru supraveghere discretă