Thursday, July 28, 2016

Cea mai buna solutie pentru cazare ieftina in Iasi

Iasiul este unul dintre cele mai vizitate orase ale Moldovei ce atrage turisti din tara, dar si din strainatate, acestia fiind atrasi de frumusetea locurilor, dar si a obiectivelor pline de istorie si mister. In oras sunt disponibile suficiente hoteluri si pensiuni, unele chiar in inima sa, insa preturile nu sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca cei care cauta cazare ieftina in Iasi trebuie sa se reorienteze.
Unde ne cazam?
Cu siguranta ca oricine isi doreste sa se cazeze in Piata Unirii, in apropiere de bulevardul Stefan cel Mare la hotelul Traian, una dintre primele unitati de cazare din tara, insa cei mai multi dispun de un buget limitat. In schimb, datorita e-stabil.ro ai posibilitatea de a te caza in zonele centrale la cele mai bune preturi prin intermediul regimului hotelier. Daca ai alte preferinte, poti gasi un apartament sau o casa de inchiriat in Copou, pentru a fi mai aproape de spatiile verzi, la Ciric pentru a te aventura prin paduri sau in Bucium pentru a te bucura de vederi impresionante asupra orasului.
Avantajele regimului hotelier
Pe langa faptul ca preturile sunt cu circa 50% mai mici decat la unitatile de cazare traditionale, oaspetii care cauta cazare ieftina in Iasi mai pot face economii datorita faptului ca beneficiaza de bucatarie proprie in care pot gati fiecare masa, fara a mai merge la restaurante. Mai mult decat atat, vacantele pot fi mai confortabile prin transportarea unui bagaj mai mic, deoarece hainele pot fi spalate la masina.

Daca aveti animale de companie, nu mai sunteti nevoiti sa le lasati acasa, deoarece majoritatea apartamentelor le accepta. Se gasesc locuri de cazare pentru toate gusturile, echivalentul a doua, trei, patru sau cinci stele, in orice zona a orasului, iar printre facilitati se numara televizor led, internet wireless, aer conditionat si loc de parcare asigurat si gratuit.

Tuesday, July 5, 2016

De unde se obtin certificatele ISO?In contextul modernizarii tarii noastre, tot mai multe companii incearca sa gaseasca modalitati potrivite prin care sa se dezvolte din poate punctele de vedere, pentru a-si putea creste profitul, dar si pentru a crea un mediu mai placut pentru angajati. O solutie in acest sens o reprezinta acele certificate ISO, care sunt vazute ca niste bile albe importante afisate de portofoliul companiilor. Acestea vor avea ocazia, cu ajutorul specialistilor, de a-si eficientiza munca, oricare ar fi procesul, iar intr-un final se va crea si o apropiere mult mai stransa intre superiori si subordonati.

Cu alte cuvinte, orice client va cauta sa se orienteze sa colaboreze cu o firma care a obtinut unul sau mai multe certificate ISO, intrucat acestea sunt o dovada a desfasurarii corespunzatoare a activitatii. In plus, asemenea companii pun cel mai important pret pe stransa relatie cu clientii, in timp ce fiecare proces va deveni unul mai eficient, iar costurile de operare vor fi reduse semnificativ pentru a ajuta la cresterea veniturilor.

De unde se obtin certificatele ISO?

Exista cateva firme, printre care is Isostandard, care s-au specializat in acest domeniu si ajuta orice companie sa implementeze sisteme de succes, astfel incat sa poata indeplini toate standardele impuse de asemenea certificate. Acestea variaza in functie de domeniul in care se opereaza, motiv pentru care o firma poate sa urmareasca sa obtina o certificare fie cu privire la protejarea mediului inconjurator, la securitatea datelor sau la asigurarea celei mai bune calitati a produselor si serviciilor oferite clientilor.
 
De ce sa obtin un certificat ISO?

In primul rand pentru ca acestea sunt vazute de posibilii clienti ca o garantie a seriozitatii si profesionalismului aratat de o companie. In plus, exista numeroase licitatii la care se permite dreptul de participare doar al companiilor care au obtinut diferite certificari ISO, pentru a se diferentia de cele mai putin profesioniste.